Vanaf 1 november 2021 gaan wij verbouwen om een nog fijnere plek te creëren om te verblijven aan zee.
Hiervoor sluiten wij onze deuren doordeweeks in de gehele winter periode van 1 november 2021 tot 31 maart 2022,
maar is een heerlijk verblijf nog altijd mogelijk in de weekenden van vrijdag tot zondag.
Interesse om iets langer te verblijven neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.
Onze dorp studio’s in het centrum van Zandvoort zijn de hele winter wel beschikbaar om even lekker uit te waaien.

Nog vragen hier of ergens anders over? Stel deze gerust via de mail info@boulevard5.nl

 

Wat gaan we precies doen?

Nieuwe aanbouw
Er komt een hele nieuwe aanbouw aan de noordzijde, deze vervangt de huidige aanbouw op een geheel nieuwe wijze. Hier maken wij plaats voor een nieuw zeezicht appartement en een aantal bedrijfsruimtes.

Entree & ontbijtruimte
Onze hoofdentree en huidige restaurant wordt compleet verbouwd. Om het interieur op het gebied van design, verlichting en akoestiek compleet te vernieuwen. In de nieuwe ruimte creëren we een heerlijke plek om te genieten van een uitgebreid ontbijt met prachtig zeezicht.

Keuken
De keuken krijgt een andere indeling en nieuwe apparatuur. De nieuwe keuken wordt van alle gemakken voorzien en uiteraard stappen we over naar het koken op inductie. De keuken zal voldoen aan de laatste eisen op het gebied van MVO waardoor er zo energiezuinig mogelijk gewerkt kan worden.

Als we toch bezig zijn..
Om optimaal gebruik te maken van de sluiting gaan we in de appartementen, algemene ruimtes en buitenruimtes aan de slag met onderhoud en geven we alles meteen een frisse nieuwe look.

We blijven tijdens de verbouwing bereikbaar voor vragen en reserveringen.
Via info@boulevard5.nl of 023-5712613

Groetjes uit Zandvoort,
Joleen & Sebastiaan en het hele Boulevard 5 team

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close