Ontbijt - Lunch - Borrel & Special events

Ontbijt – Lunch – Borrel & Special events

Uitgebreid ontbijten in de heerlijke lichte serre, rustig een boek lezen of gezellig kletsen in een van de knusse hoekjes of genieten van een borrel met een hapje op het terras aan de boulevard.

Openingstijden restaurant

Zomer: elke dag geopend van 09:00 – 19:00 uur (op mooie zomerse avonden tot later)

Winter: vrijdag t/m zondag 09:00 – 18:00 uur

Nieuwjaarsduik | 1 januari 2018

Even opwarmen na de nieuwjaarsduik, behoefte aan een winter boost of gewoon zin in iets lekkers Op 1 januari hebben wij een aangepast menu tijdens de nieuwjaarsduik die bij ons voor de deur is op het Zandvoortse strand. 1 Januari is ons café van 10:00 tot 17:00 uur...

Lees meer

Tent 6 Pop-up Diner | 19 & 20 jan 2018

Proeverij van de menukaart van seizoen 2018 3 gangen menu voor € 29.50 p.p. 19 & 20 januari aanvang 18:30 uur Reserveren via kim@tent6.nl Pop-up | Boulevard Paulus Loot 5 | Zandvoort Vanaf eind februari gaan de strandtenten aan het Zandvoortse strand weer open. Dat...

Lees meer

Breakfast with a view…

Relax en laat je verwennen met een uitgebreid ontbijt met uitzicht over het strand en zee.
Wij serveren het ontbijt aan tafel met heerlijke koffie of thee naar keuze. Verder bestaat het ontbijt uit verse Jus d’Orange, vers fruit, yoghurt, assortiment vers brood, croissant, jam, verschillende kaas en vleessoorten en keuze uit een gekookt, roerei of gebakken eitje.

Liever iets kleiner ontbijt…

Voor de kleinere trek hebben wij verschillende ontbijt opties.

  • Yoghurt granola met vers fruit *verse granola van de Groene Zusjes*
  • Croissant met jam & boter
  • Croissant met roereitje en spek

 

Lunch

Rustig genieten van een latte-machiato met een heerlijk stuk verse worteltaart in een van onze knusse hoekjes, een tosti voor de kleine trek of liever lekker oerbrood met garnalenkroketten.

Bites

Gezellig samen een borrelplateau delen met een speciaal biertje erbij, of nog even in het avondzonnetje heerlijk een glaasje bubbels met bitterballen.

Special events

Private dining – Sharing menu – Pop up Restaurant – Borrel – Verjaardagsfeest – Intieme bruiloft – Vergadering – Workshop … and what else you can think of

Onze mooie restaurant direct op de Boulevard met uitzicht over zee is een prachtige locatie voor allerlei bijzondere evenementen.
Wij staan altijd open voor leuke ideeën en denken graag mee om een bijzonder event neer te zetten.

Vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op via het contact formulier, of email ons naar info@boulevard5.nl
Of kom gewoon even gezellig langs!