Ontbijt - Lunch - Borrel & Special events

Ontbijt – Lunch – Borrel & Special events

Uitgebreid ontbijten in de heerlijke lichte serre, rustig een boek lezen of gezellig kletsen in een van de knusse hoekjes of genieten van een borrel met een hapje op het terras aan de boulevard.

Openingstijden restaurant

Zomer: elke dag geopend van 09:00 – 18:00 uur (op mooie zomerse avonden tot later)
Winter: woensdag t/m zondag 09:00 – 17:00 uur

Bekijk onze menukaart:

Lunch

In alle rust genieten van onze kleine maar lekkere kaart met bijvoorbeeld een latte-machiato en een heerlijk stuk verse worteltaart in een van onze knusse hoekjes, een Tasty tosti voor de kleine trek of liever een Seaside Shrimp .

Borrel & Bites

Gezellig samen een borrelplateau delen met een lokaal speciaal biertje of onze cocktail Hold your Waffle, of aan het eind van de middag nog even in het zonnetje heerlijk een glaasje bubbels met (vega) bitterballen.

Ontbijt, lunch en borrel

Breakfast with a view…

Relax en laat je verwennen met een uitgebreid ontbijt met uitzicht over het strand en zee.

Wij serveren het ontbijt aan tafel met heerlijke koffie of thee naar keuze. Verder bestaat het ontbijt uit verse Jus d’Orange, vers fruit, yoghurt, assortiment vers brood, croissant, jam, verschillende kaas en vleessoorten en keuze uit een gekookt, roerei of gebakken eitje.

Liever iets kleiner ontbijt…

Voor de kleinere trek hebben wij verschillende ontbijt opties.

Soul Sensation
(Yoghurt granola met vers fruit)
*verse granola van de Groene Zusjes*

Egg energy
(Croissant met roerei)

Aucun résultat

La page demandée est introuvable. Essayez d'affiner votre recherche ou utilisez le panneau de navigation ci-dessus pour localiser l'article.